Σπιτι Με Το Mega - Sto Spiti Me To Mega Gia Mia Bradia Me Ta Kalytera Kai Toys Kalyteroys Ta Nea - Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού μας καλεί σε μια ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία, στη λίμνη της βουλιαγμένης.

Σπιτι Με Το Mega - Sto Spiti Me To Mega Gia Mia Bradia Me Ta Kalytera Kai Toys Kalyteroys Ta Nea - Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού μας καλεί σε μια ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία, στη λίμνη της βουλιαγμένης.. Το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση. Η μουσική εκπομπή που θα δώσει ρυθμό στα σάββατα σας! Για ποτό δεν μπορούσε κανείς να βγει, τα μπαρ ήταν κλειστά, οπότε… τι έμενε; Όλο αυτό ειδυλλιακό τοπίο ανεβάζει πολύ την διάθεση και με αυτά λόγια ξεκίνησε αυτή η ιδιαίτερη καλοκαιρινή γιορτή η δέσποινα βανδή στην οποία κάλεσε τον κόσμο με το «έλα». H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της παρασκευής επιστρέφει και υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες.

Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega». Η βραδιά που παρουσίασε στο «σπίτι με το mega» έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Μοναδικοί προσκεκλημένοι σπίτι με το mega : Αφιέρωμα στον μάνο ξυδούς, τον «πρίγκιπα της δυτικής όχθης». Σταμάτης κραουνάκης «σπίτι με το mega».

Mia Nyxta Mono Me Ton Pano Kiamo Sto Spiti Me To Mega Apopse Stis 21 00 Video Media Redking
Mia Nyxta Mono Me Ton Pano Kiamo Sto Spiti Me To Mega Apopse Stis 21 00 Video Media Redking from www.redking.gr
Για ποτό δεν μπορούσε κανείς να βγει, τα μπαρ ήταν κλειστά, οπότε… τι έμενε; Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 10 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται την πιο αυθεντική λαϊκή φωνή της ελλάδας, τη. Τόσο από το διαφορετικό playlist όσο και από την ενέργεια της ελεωνόρας ζουγανέλη. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega». Η βραδιά που παρουσίασε στο «σπίτι με το mega» έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση. Η ελεωνόρα ζουγανέλη είπε στους φίλους της «έλα» και αυτοί δεν μας απογοητεύσαν.

Έτσι, το «σπιτι με το mega», ολοκληρώνει για την φετινή σεζόν το πρόγραμμα του.

Αφιέρωμα στον μάνο ξυδούς, τον «πρίγκιπα της δυτικής όχθης». Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega». Οι πρώην εργαζόμενοι του mega ανέβασαν στο youtube ένα βίντεο με το οποίο ανακοινώνουν την επιστροφή του καναλιού στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 20 νοεμβρίου. Η μουσική εκπομπή που θα δώσει ρυθμό στα σάββατα σας! Απόψε, σάββατο 5 ιουνίου, στις 21:00, το «σπίτι με το mega» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Και η δέσποινα βανδή ήταν η καταλληλότερη για να το κάνει. Χριστούγεννα με τη νατάσα στο mega | ρεβεγιόν χριστουγέννων 2020. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Μια βραδιά γεμάτη μουσική και συγκινητικές ερμηνείες παρουσιάστηκε στο σπίτι με το mega, αφιερωμένη στον μάνο ξυδούς. Σημαντικοί καλλιτέχνες βρέθηκαν στο στούντιο και μας χάρισαν υπέροχες ερμηνείες. Το «σπίτι με το mega» ήταν το σαββατιάτικο ραντεβού για πολλούς από εμάς μέσα στην καραντίνα. Η βραδιά που παρουσίασε στο «σπίτι με το mega» έκρυβε πολλές εκπλήξεις. H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους.

Ο σταμάτης κραουνάκης έρχεται στο «σπιτι με το mega» το σάββατο 7 νοεμβρίου στις 21:00. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Η δέσποινα βανδή, μία από τις πιο φημισμένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, μας δίνει ένα όμορφο τέλος για το «σπιτι με το mega» και έτσι προμυνύεται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. «σπίτι με το mega» και με τους βασίλη καρρά και νίκο μακρόπουλο. Η βραδιά που παρουσίασε στο «σπίτι με το mega» έκρυβε πολλές εκπλήξεις.

Spiti Me To Mega Me Thn Paola Ametanohth
Spiti Me To Mega Me Thn Paola Ametanohth from i1.prth.gr
Μία ξεχωριστή τηλεοπτική βραδιά θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό καθώς το «σπίτι με το mega» υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια ελένη βιτάλη. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες, παρουσιάζουν τα τραγούδια που έχουν «αφήσει ιστορία» αλλά και τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες σε πρώτη. Απόψε το βράδυ προβλήθηκε το τελευταίο «σπίτι με το mega» με τη δέσποινα βανδή και μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους. Με εντυπωσιακή είσοδο του toni ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά. Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, θα μας συγκινήσει. Απολαύστε απόσπασμα με την ελένη βιτάλη (βίντεο). Ποιους θα ακούσουμε σήμερα σάββατο βράδυ. Οι πρώην εργαζόμενοι του mega ανέβασαν στο youtube ένα βίντεο με το οποίο ανακοινώνουν την επιστροφή του καναλιού στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 20 νοεμβρίου.

Το «σπίτι με το mega» ήταν το σαββατιάτικο ραντεβού για πολλούς από εμάς μέσα στην καραντίνα.

Ένα ποτό στο χέρι, χαλάρωση στον καναπέ και το κουμπί του τηλεκοντρόλ πατημένο στο mega για ανεπανάληπτες βραδιές. «σπίτι με το mega» και με τους βασίλη καρρά και νίκο μακρόπουλο. Το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση. Η αστυνομική σειρά του mega σιωπηλός δρόμος απέκτησε το δικό της φίλτρο επαυξημένης πραγματικότητας στο instagram. Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega». Απόψε, σάββατο 5 ιουνίου, στις 21:00, το «σπίτι με το mega» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Το «σπίτι με το mega» ήταν το σαββατιάτικο ραντεβού για πολλούς από εμάς μέσα στην καραντίνα. Μένουμε σπίτι και βάζουμε στην «παρέα» μας τον γιώργο μαζωνάκη! Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, έκανε μία μουσική αναδρομή. Μια βραδιά γεμάτη μουσική και συγκινητικές ερμηνείες παρουσιάστηκε στο σπίτι με το mega, αφιερωμένη στον μάνο ξυδούς. Αυλαία έριξε χθες η μουσική εκπομπή, ουσιαστικά οι τηλεοπτικές συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών που μας κράτησε συντροφιά τις δύσκολες μέρες της καραντίνας. Το σάββατο 6 μαρτίου το σπίτι με το mega υποδέχτηκε τον βασίλη καρρά και τον νίκο μακρόπουλο. H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους.

Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega». Απολαύστε απόσπασμα με την ελένη βιτάλη (βίντεο). 175 035 tykkäystä · 28 236 puhuu tästä. Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 10 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται την πιο αυθεντική λαϊκή φωνή της ελλάδας, τη. Απόψε, σάββατο 5 ιουνίου, στις 21:00, το «σπίτι με το mega» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή.

Ukaw7oye6i Trm
Ukaw7oye6i Trm from www.tanea.gr
«απόψε ως οικοδέσποινα αποχαιρετώ το κοινό του mega. Αυλαία έριξε το βράδυ του σαββάτου το «σπίτι με το mega» με καλεσμένη τη δέσποινα βανδή. Αυλαία έριξε χθες η μουσική εκπομπή, ουσιαστικά οι τηλεοπτικές συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών που μας κράτησε συντροφιά τις δύσκολες μέρες της καραντίνας. Το σάββατο 6 μαρτίου το σπίτι με το mega υποδέχτηκε τον βασίλη καρρά και τον νίκο μακρόπουλο. Απολαύστε απόσπασμα με την ελένη βιτάλη (βίντεο). Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 10 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται την πιο αυθεντική λαϊκή φωνή της ελλάδας, τη. Απόψε το βράδυ προβλήθηκε το τελευταίο «σπίτι με το mega» με τη δέσποινα βανδή και μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους. H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της παρασκευής επιστρέφει και υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες.

Απολαύστε απόσπασμα με την ελένη βιτάλη (βίντεο).

Η βραδιά που παρουσίασε στο «σπίτι με το mega» έκρυβε πολλές εκπλήξεις. 175 035 tykkäystä · 28 236 puhuu tästä. Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, θα μας συγκινήσει. «απόψε ως οικοδέσποινα αποχαιρετώ το κοινό του mega. Όλο αυτό ειδυλλιακό τοπίο ανεβάζει πολύ την διάθεση και με αυτά λόγια ξεκίνησε αυτή η ιδιαίτερη καλοκαιρινή γιορτή η δέσποινα βανδή στην οποία κάλεσε τον κόσμο με το «έλα». Τόσο από το διαφορετικό playlist όσο και από την ενέργεια της ελεωνόρας ζουγανέλη. Ο σταμάτης κραουνάκης έρχεται στο «σπιτι με το mega» το σάββατο 7 νοεμβρίου στις 21:00. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, έκανε μία μουσική αναδρομή. Η ελεωνόρα ζουγανέλη είπε στους φίλους της «έλα» και αυτοί δεν μας απογοητεύσαν. Αυλαία έριξε το βράδυ του σαββάτου το «σπίτι με το mega» με καλεσμένη τη δέσποινα βανδή. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες, παρουσιάζουν τα τραγούδια που έχουν «αφήσει ιστορία» αλλά και τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες σε πρώτη. Το σάββατο 6 μαρτίου το σπίτι με το mega υποδέχτηκε τον βασίλη καρρά και τον νίκο μακρόπουλο. Απολαύστε απόσπασμα με την ελένη βιτάλη (βίντεο).

Posting Komentar

0 Komentar